El CD Castellón supera el primer obstacle

L'eliminatoria enfornt el Tropezón s'ha decidit als darrers minuts amb dos jugades genials de Nuha i Herrera

639

El CD Castelló ha guanyat i supera el primer obstacle a Castàlia per 4 gols a 1 (5-2 al global) al CD Tropezón de Cantàbria amb gols de David Cubillas i un ‘hat-trick’ de Cristian Herrera.

En un camp Municipal de Castàlia amb vora 9000 seguidors, el club ‘orellut’ ha aconseguit guanyar i classificar-se per a la segona ronda de la promoció d’ascens a Segona B en un partit on les ocasions de classificació han existit per als dos equips fins als darrers minuts d’enfrontament.

David Cubillas aconseguia el primer gol de la vesprada al minut 46 de la primera part al rematar una centrada des de l’esquerra de Kike Ferreres i col·locant el baló lluny de les aspiracions del porter visitant. Durant aquesta primera mitja part s’ha vist un equip visitant molt ben col·locat defensivament i un Castelló amb moltes ganes de dominar i aconseguir posar-se en avantatge.

No ha estat fins als minuts finals del primer temps quan els de Sergio Escobar han aconseguit l’objectiu que han perseguit durant el període inicial. Si mes no, els jugadors blanc-i-negres mostraven la pressió que ara mateix recau sobre ells per què no poden fallar en cap dels partits que manquen de temporada.

A la represa s’ha vist un CD Tropezón amb més ganes d’atacar i un Castelló que dubtava per moments si mantenir-se replegats o sortir a rematar el partit. Al cap de 15 minuts de la segona part, en una jugada on els locals no han sabut trenar una contra clara, el Tropezón ha aprofitat per a arrimar-se a la porteria defesa per Zagalá i en un rebot de mala sort, Kike Ferreres ha empentat el baló dintre la porteria.

Però l’equip ‘orellut’ ha sabut reaccionar molt rapidament, i en la jugada després del gol encaixat, una bona triangulació entre Javi Serra i Jordi Marenyà ha acabat amb Cristian Herrera fent el segon del Castelló, trencant la possibilitat de pròrroga i penals.

A partir d’aquest moment, el Tropezón ha empentat amb totes les forces que els quedàven i han fet emmudir Castàlia amb un baló al travesser al minut ’80 de joc. Ja amb els locals totalment bolcats en camp del Castelló han arribat les contres que necessitaven per a rematar la feina. Al minut ’90, Cristian Herrera ha controlat un baló en llarg i ha driblat Iván, porter visitant, i ha esfumat tots els dubtes.

La jugada més destacada del partit ha estat protagonitzada per Nuha, fixatge del Castelló per a aquesta promoció, que ha realitzat una jugada a la línia de fons, al pur estil Andrés Iniesta o Emmanuel Adebayor, deixant una pilota clara perquè Herrera marcara el seu tercer i quart del Castelló aquesta vesprada.

Demà al vespre se celebra a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, Madrid, el sorteig que definirà el següent rival del Castelló en la seua lluita per pujar a Segona Divisió B.