01:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El CD Castelló s’ha sumat a la campanya “Apadrina el teu arbre” de l’Ajuntament de Castelló, impulsada per l’Àrea de Sostenibilitat Ambiental del consistori de la capital de la Plana.

A través d’aquesta acció, els ciutadans i ciutadanes inscrites podran comunicar l’estat dels arbres apadrinats, compartir fotos a través de les xarxes socials i dur a terme un seguiment de l’arbre més proper. Aquest matí, un jugador del primer equip de bona planta com és Jesús López, ha visitat l’exemplar que ha apadrinat l’entitat albinegra: una garrofera que està molt prop de l’Estadi Castàlia, situada en el Passeig del Periodista Paco Pascual, entre Pintor Francisco Vidal Serrulla i Manuel Rozalés Sales.

La campanya “Apadrina el teu arbre”, llançada el passat mes d’octubre, ja ha superat en tan sols tres setmanes, 150 dels 225 exemplars d’espècies perennes (tarongers, carrasques, garroferes, grevíl·lees…), és a dir, més del 60% dels arbres apadrinats.

Per a poder apadrinar un arbre, les persones, famílies, clubs, col·legis i associacions interessats i interessades han d’entrar en el portal institucional www.castello.es i punxar en l’apartat de medi ambient. Una vegada allí, podran accedir a la campanya on trobaran un mapa amb la ubicació i un llistat amb les espècies. Una vegada escollit l’exemplar, s’haurà d’enviar un correu amb les dades personals i l’exemplar triat al correu electrònic medioambiente@castello.es o trucant per telèfon al 964 22 16 58.

Últimas noticias

Contenido relacionado