15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Club Almassora Handbol presenta preparat per al 2015-16

El Club Almassora Handbol presentarà aquest dissabte a partir de les 16.00 als 12 equips que competiran en aquesta temporada 2015-16 en les categories de benjamí, aleví, infantil, juvenil, cadet i sènior, tant femenines com a masculina. Entre els assoliments ressenyables dels seus esportistes, destaca el triomf de l’equip sènior femení en la lliga de segona nacional, que ho va situar en posició d’optar a pujar a divisió de plata.

Per la seua banda, l’equip sènior masculí de l’Almassora va aconseguir mantenir-se en la categoria a la qual va ascendir en l’anterior temporada. Uns assoliments que el club espera repetir durant 2016 i fins i tot ampliar, gràcies als seus més de 150 jugadors. Els responsables del Club Almassora Handbol han recordat que el seu objectiu és seguir treballant amb l’esport base i “educar als xiquets i xiquetes a través de l’esport, transmetent-los els valors que l’handbol representa”.

Després de la presentació, a la qual assistiran l’alcaldessa i part de la corporació municipal, es disputaran sengles partits. El primer enfrontarà a les xiques de l’Almassora a les del CBM Maristas Algemesí en un partit de la Lliga 2ª Nacional femenina. En la segona trobada, l’equip del Club Almassora Handbol de la Lliga 1ª Autonòmica femenina rebrà a CBM Enguera.

Últimas noticias

Contenido relacionado