03:02 - sábado, 24 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Govern exhumarà a Franco abans del 25 d’octubre

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, ha anunciat hui que el Govern prendrà la decisió d'exhumar a Franco abans del 25 d'octubre.

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, ha anunciat hui que el Govern prendrà la decisió d’exhumar a Franco abans del 25 d’octubre.

L’Executiu ha adoptat el acord, que ha portat en mà el president en funcions, Pedro Sánchez, perquè des de hui i fins a aqueixa data s’adopten totes les mesures tècniques necessàries per a dur-la a terme.

Així ho ha afirmat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres després que ahir el Tribunal Suprem alçara l’últim obstacle per a poder procedir a l’obertura de la tomba a la Vall dels Caiguts i la seua inhumació en el cementeri de Mingorrubio.

El Tribunal Suprem va respondre ahir a la petició d’autorització per part de l’Advocacia de l’Estat perquè el Govern puga accedir “ja” a la Basílica de la Vall dels Caiguts i exhumar les restes de Francisco Franco malgrat la negativa del prior de l’Abadia a autoritzar l’entrada.

Últimas noticias

Contenido relacionado