viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Grup Popular tatxa de “ineficaç” al bipartit per “retardar l’obertura dels quioscs de les places de la Pau i del Real”

El Grup Municipal Popular ha ratllat avui de “ineficaç” al govern bipartit perquè “segueix retardant l’obertura dels quioscs de les places de la Pau i del Real que romanen tancats des de fa mesos”.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha recordat que el Grup Municipal ja es va interessar per la situació d’ambdues concessions “fa quasi dos mesos” i per a açò van traslladar una pregunta en Comissió a l’equip de govern “i se’ns va assegurar que s’obririen com més prompte millor”.

Carrasco lamenta que “hagen passat les festes de Nadal i tots dos establiments hagen romàs tancats, ja que es tracta de dos elements de dinamització comercial i social molt importants per a la zona”.

Tots dos quioscs romanen tancats des de fa més de dos mesos en el cas de la plaça de la Pau i més de mig any en el de la plaça del Real “el que està ocasionant una notable pèrdua de competitivitat als comerços de la zona, ja que en haver-hi menys pas de veïns, ha disminuït l’activitat”.

Els populars tornaran a insistir en la pròxima Comissió d’Innovació i Ocupació que se celebrarà el dilluns 11 de gener “ja que nombrosos veïns ens han traslladat el seu malestar per la pèrdua d’atractiu de tots dos enclavaments emblemàtics de Castelló”.

Últimas noticias

Contenido relacionado