sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Llevant UD remodela el Ciutat de València

El Llevant Unió Esportiva anuncia que, seguint el projecte de millora de l’estadi Ciutat de València que va començar en la temporada 15-16, va començar al juny la tercera fase basada en la rehabilitació i reforç de l’estructura de tot l’estadi. En els primers dies de juliol s’ha començat a treballar en el tancament, amb caràcter provisional, de l’estadi a força de lones micro perforades i estructura metàl·lica de bastidors i, a més, comptarà amb il·luminació perimetral de sistema leeds i de backlight retroil·luminades. També, en aquest mes va a executar-se l’obra d’adaptació de la canalització ja existent per a la correcta i eficaç evacuació d’aigües pluvials provinents de la graderia. Està previst que aquesta fase concloga a la fi d’agost o principi de setembre, encara que el reforç d’estructura finalitzarà en el mes de desembre.
Aquesta tercera fase en les nostres instal·lacions també suposa la col·locació de nous i més bars en els baixos de l’estadi, així com quatre llotges d’empreses, a la zona alta de tribuna central, que ja han estat adquirits per empreses col·laboradores del club.
Cal recordar que en la primera fase de remodelació de l’estadi es va treballar el reforç de la graderia i impermeabilització del mateix, mentre que en la segona es va escometre el restyling de totes les graderies potenciant la presència d’elements corporatius del club i substitució de totes les localitats, així com l’adequació dels anells publicitaris adequant-los a l’actual reglament de televisió de la Lliga.
Mentrestant, el Consell d’Administració segueix treballant en el projecte de remodelació futur i definitiu de l’actual estadi, buscant la solució final perquè siga més còmode i modern, amb millors serveis, nova imatge i possibilitat d’explotació comercial dels seus espais. Totes les obres executades, fins avui i les posteriors, són necessàries per a l’engegada d’aquesta futura remodelació.

Últimas noticias

Contenido relacionado