sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Partit Popular vol saber quan es construirà el col·legi del Raval Universitari

 
El Grup Municipal Popular preguntarà dilluns que ve en Comissió Informativa “quan té previst l’alcaldessa adoptar una solució definitiva per al futur centre educatiu del Raval Universitari perquè quan estaven en l’oposició tot eren presses i ara, en el govern, tot són excuses”. Els populars lamenten que “després de l’esforç realitzat per l’anterior Consell i Ajuntament governat pel Partit Popular ara l’esquerra torne a qüestionar-se la solució consensuada amb els pares i veïns del barri”.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Tenim la impressió de que la Generalitat està enganyant als veïns del Raval Universitari i l’alcaldessa li segueix el joc”[/pullquote]
En aquest sentit, el regidor popular, Vicent Sales, també recorda que “existeix un acord del Ple de l’Ajuntament instant a la Generalitat a escometre les obres d’aquest nou centre educatiu i que consistien en la remodelació i adequació de l’antic edifici del Col·legi Universitari de Castelló”.

Per aquest motiu, Ixes no entén “per què ara tornen a dubtar entre la remodelació de l’antic CUC o la cerca d’un solar on poder construir un de nou. Una disjuntiva que ja estava resolta pel que tenim la impressió de que la Generalitat està enganyant als veïns i l’alcaldessa li segueix el joc”.

L’anterior Consell del Partit Popular va aprovar el Decret per a la creació d’un nou CEIP i “després de consensuar-ho amb la comunitat educativa, la nostra previsió era que durant 2015 s’aprovara el projecte de remodelació de les instal·lacions de manera que les obres es pogueren escometre com més prompte millor”.

En canvi, segons l’edil popular “la Generalitat està ara posant excuses i demorant el compliment d’un compromís del govern valencià amb un projecte necessari per a aquest barri a causa de l’important increment demogràfic experimentat en els últims anys”.

Últimas noticias

Contenido relacionado