miércoles, 23 octubre 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Playas CD Castelló perd davant el C.N. Caldes

Dura derrota davant el Caldes de Montbui, les albinegres van caure per 1-0 davant un rival directe per la permanència en la categoria de plata. Les castellonenques van sucumbir davant C.N. Caldes en un partit igualat en línies generals. Les catalanes van tenir més efectivitat amb les seues ocasions i açò va penalitzar a les castellonenques que, d’aquesta forma, s’ancoren en la zona baixa de la taula classificatòria. Les de Nacho Rodríguez no van aprofitar l’oportunitat de fer un pas cap avant per la permanència.

El partit arrancava amb molt respecte entre tots dos conjunts i encara que cercaven generar arribades amb perill, no aconseguien tenir ocasions clares. Lidia i Eli finalitzaven des de fora de l’àrea, però sense generar excessius problemes a la portera local.

La primera gran ocasió per al C.N. Caldes la tindria Andrea com a conseqüència d’un desori en la defensa albinegra, la jugadora catalana rebia i es quedava sola davant Patri que va salvar bé el gol local. Les ocasions seguien succeint en tots dos conjunts però cap aconseguia obrir el marcador, Eli estava prop d’avançar a les castellonenques però no tenia fortuna davant la portera catalana.

C.N. Caldes disposava d’una falta en la frontal de l’àrea i com a conseqüència d’aquesta, Lidia tindria l’ocasió més clara per a les albinegres, Lidia robava i eixia a la contra i després de escaparse d’una rival llançava a porteria topant-se amb el pal, i es tornava a evitar el gol albinegre.

I del que va poder ser el 0-1, arribaria, al minut següent el gol de C.N. Caldes que va aprofitar una fallada defensiva de les castellonenques per a obrir el marcador. Tania fallava en l’eixida de pressió i acabava lliurant la pilota en l’àrea, i María Fargas materialitzava davant Patri el 1-0. Les castellonenques intentarien la reacció, però amb el 1-0 s’arribava al descans en el pavelló Bugarai.

En la segona part, les castellonenques cercaven l’empat i començaren a generar perill, però quan arribaven a l’àrea les finalitzacions de Tania i Brega no eren major problema per a la portera catalana.

C.N. Caldes, per la seua banda, tindria ocasió d’ampliar l’avantatge, però Lidia evitava el 2-0 i buidava a servei de cantonada la pilota. Les castellonenques cercaven eixides ràpides de pressió però no aconseguien finalitzar les seues possessions. Brega de nou tornava a evitar un altre gol català, i les castellonenques acabarien amb la possessió però sense tenir cap ocasió de perill més. Finament acabava la trobada amb l’1-0 per al C.N Caldes.

ALINEACIÓ:
C.N. CALDES: Judit, Virgínia, Andrea, María Martínez, Marta. També van jugar: Cristina, Tania, Inés, María Fargas i Lydia.

PLAYAS CD CASTELLÓ: Patri, Lidia, Eli, Abril i Tania. També van jugar: Jessica, Judit i Ainhoa.

GOLS: 1-0 Min. 17 María Fargas.