21:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP anomena “irregulars” els pressupostos municipals per “no haver convocat al Consell Social de la Ciutat”

Els populars voten en contra i critiquen que “siguen els cercles de Podem els qui hagen donat el vistiplau i no el Consell Social”

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qualificat avui de “irregular” el Pressupost Municipal per a 2016 perquè el govern d’Amparo Marco “no ha convocat al Consell Social de la Ciutat sent l’òrgan de màxima representació municipal la funció de la qual és, entre unes altres, proposar els criteris o recomanacions per a elaborar el pressupost de l’exercici següent”.

Per als populars “l’alcaldessa està girant l’esquena a Castelló incomplint amb el procediment habitual i complint amb l’establit en el Reglament orgànic del Consell Social de la Ciutat però en canvi sí s’ha assegurat que els cercles de Podem estiguen d’acord, ja que han pactat aquests comptes amb Castelló en Moviment-Podem”.

Per aquest motiu, la portaveu popular, Begoña Carrasco, ha assegurat que “aquests Pressupostos no són els Pressupostos dels ciutadans de Castelló, són els Pressupostos de Podem” i “aquest és el motiu principal pel qual el Partit Popular ha votat en contra dels comptes del bipartit”.

Carrasco ha afegit que “aquests Pressupostos són els comptes de la retallada, de la falta d’idees i de la feblesa d’un govern que amb ells està frenant el creixement de la ciutat”. En aquest sentit, la portaveu popular ha incidit en la retallada patida pels primers Pressupostos de l’esquerra a Castelló, ja que “disminueixen en un 2,5% respecte als últims comptes del Partit Popular”.

La portaveu del Grup Municipal Popular ha fet aquestes declaracions després del Ple celebrat aquesta vesprada en l’Ajuntament en el qual a més d’aprovar-se els Pressupostos Municipals també s’ha aprovat la plantilla per a l’any 2016. En aquest sentit, els populars han criticat “la creació d’una plaça adscrita a l’alcaldia amb la qual s’incrementa la plantilla municipal en els Pressupostos per a l’any 2016 amb un sou que aconsegueix els 70.000 euros”.

Últimas noticias

Contenido relacionado