sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP consultarà a Aparisi per la resposta de Territori al Pla de la Marjaleria després de fixar al desembre el lliurament d’informes a Conselleria

El grup municipal del Partit Popular a Borriana consultarà dijous que ve en comissió al tripartit en el govern per les accions empreses en relació al Pla Especial de la Marjaleria. “Atès que hi ha veïns pendents de les solucions que s’adopten per a aquest entorn, anem a preguntar al primer tinent d’alcalde i regidor de Poblats Marítims, Vicente Aparisi, per la resposta que ha rebut per part de la Conselleria de Vertebració del Territori”.

Cal recordar que el PSPV va anunciar el novembre passat una reunió “urgent” amb els tècnics de la Conselleria que dirigeix el PSPV a València i va fixar para intervinguts de desembre el lliurament de documentació al Consell per a avançar en la redacció d’aquest marc regulador de l’aiguamoll. Transcorreguts més de dos mesos des d’aquell anunci, “i atès que fins avui no han fet cap comunicació sobre aquest tràmit en el si de les comissions informatives, anem a consultar pels avanços realitzats, ja que entenem que atès que era una qüestió que es tractava amb urgència, han d’haver obtingut ja una resposta del Consell”.

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha assenyalat que “com el regidor va anunciar que l’estudi sobre els habitatges ja estava tancat i s’havia de contrastar amb el de Nules, volem conèixer com ha quedat finalment, ja que hi ha molts veïns interessats a conèixer el seu resultat”.

Així les coses, “anem a sol·licitar al primer tinent d’alcalde que, d’acord al compromís de transparència i participació que abandera el seu partit, creiem que seria oportuna la convocatòria d’una reunió en la qual detallara i explicara els detalls del treball desenvolupat fins avui per a conèixer, així mateix, la visió del Consell sobre aquest pla i en quina manera va a afectar als titulars del sòl”.

Últimas noticias

Contenido relacionado