sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP convida a Aparisi a visitar La Bosca per a netejar el barri després de les queixes dels veïns

El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha convidat al regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, al fet que recórrega el barri de la Bosca per a reforçar la neteja del sector després de les queixes dels veïns per l’estat d’abandó del mateix. En opinió del regidor del PP, Carlos Solá, “seria oportú que l’edil, en el marc de les seues funcions, visitara aquest entorn posat que les protestes dels veïns han anat incrementant-se en els últims mesos i l’oportú seria atendre-les per a resoldre-les com més prompte millor”.

Cal assenyalar que els residents d’aquest barri de Borriana han mostrat el seu malestar per la brutícia que es registra en alguns carrers del sector, com és el cas de Ruiz Picasso, així com de la falta de manteniment que col·labora en la degradació del barri.

Solá ha recordat que el passat any el regidor de Via Pública, amb el suport de l’alcaldessa, va anunciar un pla d’accessibilitat i neteja amb l’objectiu de millorar l’entorn. “Creiem que aquest programa d’actuació hauria d’aplicar-se ja sobre el barri per a donar solució a les protestes dels veïns”.

D’igual manera, Solá ha animat a Aparisi a recórrer la zona marítima en la qual barris com el de la Serratella també ha registrat queixes de residents en els últims mesos. En aquest cas concret, ha indicat l’edil, les queixes són idèntiques a les quals s’han produït en La Bosca.

Un barri en el qual, a més, la tinença d’alcaldia que presta servei als veïns al llarg de l’any ha estat tancada durant la major part del mes de desembre. Des del Partit Popular, “proposem a Aparisi que reforce el seu treball en sectors com aquests perquè l’estat de la ciutat siga el que Borriana es mereix”

Últimas noticias

Contenido relacionado