jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP demana a PSPV i Compromís que escolten als veïns de l’edifici 167

El Partit Popular a Almassora ha sol·licitat avui a la coalició de govern composta per Compromís i PSPV al fet que escolten als veïns dels grups Fàtima i Piu XII que en sol quatre jornades han aconseguit registrar més de 700 signatures a favor de l’enderrocament de l’edifici 167 de l’avinguda José Ortiz.

La iniciativa promoguda pels ciutadans a fi de fer-se sentir davant l’Ajuntament d’Almassora i la mateixa Conselleria d’Habitatge, “està denotant que els ciutadans volen passar pàgina. Tirar a sòl un immoble que constitueix un símbol de ruïna i marginalitat”. Fer-ho perquè, tal com ha declarat el portaveu del PP a Almassora, Lluís Martínez, “acabar amb aquest immoble és posar punt final a una etapa a la qual Almassora vol passar pàgina”.

En aquest sentit, ha declarat Martínez, “estem al costat dels veïns, ja que durant la nostra etapa, i de la mà dels ciutadans, ja acordem amb la Generalitat Valenciana la demolició d’aquest edifici”. “Ho vam fer”, tal com ha recordat el regidor, “perquè creiem que és la millor fórmula per a desenvolupar aquest entorn, condicionar l’espai que ocupa el grup d’habitatges i dignificar el sector”.

En aquest sentit, Martínez reivindica “que les oïdes sordes dels partits que avui s’han distribuït l’alcaldia a Almassora, deixen de girar l’esquena als ciutadans i escolten el clam de la població que els exigeix tenir en compte les seues opinions”. “Si tal com es defineixen són model de participació, la qual cosa han de fer és posar en pràctica la teòrica que tan bé promocionen”. “Fer-ho”, tal com ha considerat el portaveu del PP en l’Ajuntament d’Almassora, “perquè no és el moment de treballar pel poble però sense el poble. Aqueixa pràctica és més pròpia d’altres èpoques”

Últimas noticias

Contenido relacionado