viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP denuncia “la creació d’una plaça en els Pressupostos de 2016 adscrita a l’alcaldia i amb un sou de 70.000 euros”

El Grup Popular va denunciar ahir “la creació d’una plaça adscrita a l’alcaldia amb la qual s’incrementa la plantilla municipal en els Pressupostos per a l’any 2016 amb un sou que aconsegueix els 70.000 euros”.
La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha criticat durament la creació d’aquesta plaça de tècnic de planificació i projecció econòmica “al que li assignen una retribució de 68.647 euros anuals”. “Al principi de la legislatura *alardeaban d’haver reduït la despesa de personal de confiança però ara ho entenem, reduïen l’eventual per a crear llocs fixos adscrits a l’alcaldia”. De la mateixa manera, Carrasco també critica la creació d’una plaça de tècnic lingüístic amb un sou de 39.292 euros.
“Aquests últims anys, des del Partit Popular hem dut a terme una política basada en la racionalització de la grandària de les administracions i de la despesa. Perquè els ciutadans no entenen que amb els seus impostos hagen de pagar més per a mantenir els seus ajuntaments”. Per aquest motiu, Carrasco manifesta la seua preocupació “ja que l’esquerra lluny de mantenir aqueixa tendència l’ha revertit i va a augmentar el capítol corresponent a despesa corrent en quasi un 8 per cent”.
Els populars critiquen aquest increment en un moment de recuperació econòmica en el qual “el que hauria de créixer és la inversió per a aconseguir que siguen les empreses les que generen ocupació i riquesa”.

Últimas noticias

Contenido relacionado