domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP insta a Compromís i PSPV a aclarir si recolzen o no l’enderrocament del 167 que reclamen els veïns d’Almassora

El passat any, Almassora va presenciar com la postura de la coalició canviava en tan sol 9 dies. El 19 d’octubre, tant PSPV com Compromís votaven a favor d’una moció que reivindicava l’enderrocament de l’immoble que exigeixen els ciutadans. El 28 d’octubre, la coalició subscrivia un conveni amb el Consell per a rehabilitar l’immoble. Posteriorment, el 14 de desembre, ambdues formacions polítiques van votar en contra de la moció que havien donat suport a el 19 d’octubre. “I ara afirmen en premsa que sí recolzen l’enderrocament. És senzillament surrealista”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Martínez (PP): “Sorprèn que després de la comissió d’ahir, ara afirmen que recolzen la demolició que el 28 d’octubre van descartar i que el 14 de desembre van rebutjar”[/pullquote]

“Creiem que Almassora es mereix més. Mereix un govern amb principis i no un sainet com el que estan representant”. Des del grup municipal del PP, “nosaltres sempre hem estat al costat dels veïns i ho seguirem estant”. “PSPV i Compromís sostenen ara que l’immoble no és de la seua titularitat i sobre ell no tenen competències. No obstant açò, sí que es van afanyar a exigir als veïns que retiraren les pancartes que havien penjat del mateix a manera de protesta per a reclamar la demolició de l’immoble”.

Martínez reclama “claredat” perquè “o s’està a favor de l’enderrocament o s’està en contra”. “Nosaltres estem a favor dels veïns. Defensarem el seu projecte de futur per a aquest immoble en ruïnes tal com ahir ho manifestem en la comissió que va convocar la coalició i a la qual assistim malgrat que ens havien exclòs”.

Últimas noticias

Contenido relacionado