lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP insta a PSPV i Compromís a reivindicar davant el Consell l’obertura del Centre de Fruita Seca

El grup municipal del Partit Popular a Almassora defensarà demà l’engegada del Centre Tecnològic de Fruita seca que, construït durant el passat mandat i lliurat el juliol passat, una vegada completat el seu equipament, ha de dedicar-se a la recerca i desenvolupament d’aquest sector pilar de l’economia provincial. “De la mateixa manera que es va projectar de la mà dels productors, ara hem de caminar també amb ells per a permetre que aquesta infraestructura faça possible la millora de qualitat que des de la recerca puga beneficiar al sector i, amb açò, a Castelló”.

Així ho ha considerat el regidor i portaveu del PP a Almassora, Luis Martínez, qui ha defensat la conveniència de “escoltar als qui es va consultar durant el passat mandat per a desenvolupar aquest centre tecnològic, perquè no fer-ho és cometre un greu error”. Atenent “al sentit comú”, “les dues alcaldesses que governen Almassora haurien de deixar a un costat l’interés polític per a gestionar de forma responsable amb l’objectiu d’obtenir beneficis per al nostre poble i també per a la província”.

Per açò, “els anem a instar al fet que defensen davant la Conselleria d’Agricultura la necessitat d’escoltar al sector per a engegar aquest institut tecnològic que ha de potenciar el desenvolupament i inversió de la fruita seca”. “Fer-ho encara que des del Consell s’haja descartat invertir en l’immoble i, des d’un primer moment, s’haja ignorat als professionals, als qui precisament primer s’hauria d’haver consultat”.

“Entenem que tant PSPV com Compromís desitgen el millor per a Almassora. Per tant, negar al nostre poble l’oportunitat de convertir-se en referent en matèria de recerca i desenvolupament en aquest camp és, en la pràctica, fer-li un flac favor al futur del nostre municipi, és negar la inversió i les oportunitats laborals que puguen venir aparellades amb l’engegada del servei als nostres veïns”.

Últimas noticias

Contenido relacionado