viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El primer tinent d’alcalde de Vila-real en contra del pacte Compromís-Podem

Les negociacions realitzades entre les directives de Compromís i Podem de cara a les eleccions del pròxim 20 de novembre, han conclòs en la presentació d’una candidatura conjunta d’aquestes dues formacions per als escons que envia Castelló, València i Alacant al congrés i senat.

Aquest fet ha alçat discrepàncies entre alguns membres de Compromís Vila-real, com es va poder veure en les declaracions que va fer Pasqual Batalla, de Compromís y primer tinent d’alcalde a l’ajuntament de Vila-real, a Castellón Información, on afirme que aquest pacte fa que es perda “tota la possibilitat de continuar amb un grup (parlamentari) valencià”. Altres 18 militants han explicat que “el col·lectiu a Vila-real, ni tan sols el Bloc, no ha pres cap postura oficial en relació al pacte amb Podem”.

En la consulta que es va efectuar a les bases sobre el pacte Compromís-Podem, el 75% de la gent del Bloc a Vila-real va votar que “no”. Així mateix, el resultat de la consulta en aquesta localitat a nivell de Compromís també va ser un “no” per majoria de vots.

Últimas noticias

Contenido relacionado