domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PSOE denuncia els vint anys de corrupció amb el permís de Rajoy

El cap de llista al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Artemi Rallo, ha recordat, en el Dia Internacional contra la Corrupció, el compromís “ferm” del PSOE i de Pedro Sánchez per a acabar amb aquesta xacra que “durant els últims 20 anys ha assolat la nostra terra especialment, amb el permís i protagonisme del Pàg.”

Rallo, en representació del PSPV-PSOE, ha sigut aquest matí a València un els signants del Pacte Contra la corrupció proposat per la Fundació per la Justícia. Ha destacat que amb el PP en el Govern “hem conegut algunes de les majors trames de corrupció de la nostra història recent. Escàndols en els quals el mateix Rajoy, ha sigut, almenys, coneixedor. Recordem el de ‘Sigues fort Luis, sé fort’, en al·lusió a Bárcenas”.

El cap de llista ha ressaltat que el mateix Rajoy en una de les seues visites a la província de Castelló, va qualificar a Carlos Fabra com a ‘ciutadà exemplar’ i avui està entre reixes”. També ha citat els casos Púnica i Gürtel, que han deixat al seu pas un reguer de càrrecs públics del PP implicats de llarg a llarg de tota Espanya, i han posat de manifest el finançament irregular del mateix PP en les últimes dècades.

Per açò, ha reiterat que el compromís del pròxim president del Govern, Pedro Sánchez, és “perseguir-la” i ha recordat que “així s’arreplega en el programa electoral dels socialistes on s’estableix, entre altres coses, que tots els càrrecs públics presenten una declaració pública dels seus béns, que es limiten i suprimisquen els aforaments i immunitats, així com la prohibició dels indults contra els delictes de corrupció”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Rallo: reclamemés transparència perquè tota la informació relativa a l’administració pública siga accessible als ciutadans i ciutadanes i evitar que en el futur tornen a repetir-se episodis tan vergonyosos com els viscuts durant l’època de Camps, al capdavant del Consell, i de Fabra, al capdavant de la Diputació”.[/pullquote]
Finalment, el candidat socialista ha valorat el treball així com la gran labor de denúncia que s’ha realitzat durant aquests anys des dels grups de l’oposició i especialment des del grup socialista en casos tan importants com Gürtel, Noos, o Cooperació.

Últimas noticias

Contenido relacionado