domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El seleccionador nacional de patinatge de velocitat impartirà una classe magistral a Almassora

Les renovades pistes de patinatge d’Almassora serviran com a escenari per a les jornades de perfeccionament que impartirà el seleccionador nacional de patinatge de velocitat, Garikoitz Lerga Nicolay, el pròxim 7 de febrer. L’organització d’aquesta classe magistral, orientada a esportistes en competició, ha comptat amb la col·laboració de l’Almassora Club Patí, l’Ajuntament i el club Castelló Patina.

L’objectiu d’aquesta jornada és millorar la tècnica dels patinadors tant en recta com en corba i corregir la seua postura, de manera que puguen guanyar velocitat en les competicions. El regidor delegat d’Esports, Xavier Trenco, ha assegurat que “la qualitat de les instal·lacions municipals permet acollir aquest tipus d’iniciatives, que demostren que Almassora és un referent per al patinatge de velocitat”.

La classe magistral de Lerga Nicolay donarà començament a les 10.00 i s’estendrà fins a les 14.00, quatre hores en les quals el seleccionador treballarà amb els patinadors segons la seua edat i el seu nivell i els atendrà personalment. Els clubs col·laboradors han assegurat que la possibilitat de poder aprendre d’un esportista d’aquest nivell ha despertat l’interès dels patinadors de la província, que s’acostaran fins a Almassora per a assistir a aquesta formació.

Lliga Autonòmica de Patinatge de Velocitat

Aquest diumenge 31 de gener dóna començament la Lliga Autonòmica de Patinatge de Velocitat. La primera jornada es disputarà a València i estarà organitzada pel club Ciutat del Túria. Els equips almassorins esperen repetir els bons resultats de la temporada passada, en la qual van destacar especialment en les categories mini, benjamí i màster.

Cal recordar que Almassora va acollir durant la temporada 2014/15 dues jornada de la lliga, entre elles la final i el lliurament de trofeus del campionat, alguna cosa que va ser possible gràcies a la renovació de les pistes i les millores de marques de traçat i adherència realitzades amb l’assessorament dels clubs. Està previst que durant la temporada que arranca aquest diumenge la localitat torne a acollir la celebració de la competició autonòmica, encara que les dates estan per determinar.

Últimas noticias

Contenido relacionado