martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El torneig solidari de futbol base la ‘Copa dels Reis’ reunirà a 30 clubs de Castelló i província

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest matí la segona edició de la ‘Copa dels Reis’, un torneig de futbol base que se celebrarà en les instal·lacions esportives ‘Chencho’ els dies 2 i 3 de gener.

Porcar ha explicat que aquest torneig “no és un esdeveniment esportiu més, ja que es tracta d’un esdeveniment que trau el vessant més solidari i cooperatiu de l’esport i ho és per dues raons. La primera és que cada xiquet participant en el torneig haurà d’aportar un joguet seu, en bon estat, que després serà repartit per la Coordinadora d’Associacions de Veïns de Castelló (COASVECA) a xiquets dels barris més necessitats de la ciutat de Castelló”.

A més, el torneig també “col·laborarà amb Jesús Dueñas, un xiquet que pateix Distonia Mioclònica, una malaltia rara que impedeix a Jesús córrer i quasi ni caminar i s’intentarà recaptar fons per a l’associació Aludme, que lluita per la investigació d’aquesta malaltia i així poder trobar tractament per a ajudar a Jesús”.

El regidor també va apuntar que el torneig està destinat a xiquets i xiquetes de categoria prebenjamí i benjamí i participaran un total de 30 clubs de Castelló i província. A més, altres 15 clubs de diferents disciplines esportives col·laboraran en l’organització i desenvolupament de l’esdeveniment.

L’organitzador del torneig, Ricardo Stasi, ha agraït a totes les empreses col·laboradores “que són molt importants i sense elles no es podria realitzar aquest esdeveniment”. Enguany, el nombre d’empreses col·laboradores ha superat la xifra de 15.

Últimas noticias

Contenido relacionado