domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els municipis de la província de Castelló que tindran wifi gratuït

Són diversos els municipis de la província de Castelló que tindran wifi gratis finançat per una ajuda de la Unió Europea.

Durant el dia d’ahir la Comissió Europea va fer públic un comunicat amb un total de 510 municipis espanyols que rebran ajudes econòmiques per a finançar la instal·lació de connexions wifi de forma gratuita.

La quantitat econòmica que rebran els municipis de Castelló és de 15.000 euros i encara que van ser diversos els ajuntaments interessats en la convocatòria per a sol·licitar les ajudes, finalment es beneficiaran del wifi gratuït: L’Alcora, Benicàssim, Castelló, Xilxes, Herbés, Nules, Peníscola i Sant Mateu.

Aquests municipis rebran ajudes per part de la Unió Europea per a poder instal·lar connexions wifi al llarg del seu terme municipal, amb l’objectiu que els seus veïns puguin comptar amb connexió gratuïta.

La Unió Europea va anunciar que es van triar els municipis per ordre d’inscripció, no obstant això, encara queden altres dues convocatòries per a sol·licitar les ajudes al finançament de la instal·lació de wifi gratuït.

D’altra banda, els ajuntaments que es beneficiïn dels fons de la Unió Europea hagin de complir alguns requisits: definir el seu projecte, garantir que la connexió estigui disponible en un termini màxim de 18 mesos, seleccionar la companyia i l’operador que s’encarregui de la instal·lació a Internet, que es pugui oferir una connexió de qualitat d’almenys 30 Mbps i que es comprometin a afrontar els costos de manteniment del contracte de connexió amb l’operador d’Internet durant un període mínim de 3 anys.

Últimas noticias

Contenido relacionado