domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els populars reclamen a la Generalitat que pague el deute pendent dels menjadors escolars

El Grup Municipal Popular ha reclamat a la Generalitat el pagament del deute corresponent a les ajudes de menjador i despeses de funcionament de menjadors escolars del primer trimestre de l’actual curs escolar. Per a açò, els populars han presentat una Declaració Institucional en la qual insten al Consell a abonar la quantitat que es deu als col·legis.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Carrasco: “Aquests impagaments posen en una situació crítica als nostres col·legis i perilla el manteniment del servei”[/pullquote]

La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha explicat que “aquests impagaments estan posant en una situació crítica als centres educatius de Castelló i ja ens han traslladat que de seguir així la situació perilla el manteniment del servei”.
Segons les instruccions de la Direcció general de Centres i Personal Docent, l’administració autonòmica ha de realitzar una aportació d’1,30 euros per comensal i dia als centres docents que presten servei de menjador escolar, per a col·laborar al funcionament del mateix.
“Un compromís que està incomplint de manera reiterada des del passat mes de setembre el Consell presidit pel socialista Ximo Puig” segons ha comentat la portaveu popular qui ha instat al president de la Generalitat a “abonar com més prompte millor aquestes ajudes i complir amb la seua obligació garantint l’atenció als nostres xiquets i xiquetes”. “A causa d’aquest deute, els centres s’estan veient obligats a ajustar despeses indispensables quan hauria de ser la Generalitat la que prioritzara les partides destinades a l’atenció social i educativa, tal com pregona reiteradament”

Últimas noticias

Contenido relacionado