18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els quadres encarregats a Traver Calzada ja llueixen a l’Altar Major de la Cocatedral

La Regidoria de Cultura, dirigida per Verónica Ruiz, ha facilitat en la vesprada d’avui el trasllat de les obres pictòriques per a l’Altar Major de la Cocatedral de Santa Maria que van ser encarregats al pintor Traver Calzada. Així, les Brigades Municipals de l’Ajuntament de Castelló han realitzat tasques de suport logístic per a traslladar les peces des del taller de l’artista fins a la Cocatedral.

A més, l’Ajuntament de Castelló també ha assumit el pagament de més de 4.500 € per a realitzar el transport especial i descàrrega amb grua dels quadres i també de la realització d’unes rampes realitzades ex profeso perquè la grua poguera accedir a la Cocatedral.

D’aquesta manera, des de la Regidoria de Cultura es contribueix a enriquir el patrimoni cultural i artístic de la ciutat de Castelló amb la corresponent contribució econòmica per a la creació dels dos quadres que, a partir d’avui, vestiran l’Altar Major de Santa María.

El conjunt artístic pintat per l’artista castellonenc Vicente Traver Calzada és de magnífiques dimensions i respon a dues de les obres que ell mateix va dissenyar per a crear el Retaule de l’Altar Major de Santa María, amb un total de 10 peces. En aquesta primera fase, les obres desenvolupades han sigut ‘Asunción de la Virgen María’ i ‘Dormición de la Virgen María’.

Últimas noticias

Contenido relacionado