domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els veïns de Corell estrenen zona de gimnàstica a l’aire lliure

Els veïns del Grup Corell han estrenat ja la zona de gimnàstica a l’aire lliure inclosa en la reforma executada en la plaça Verge del Rocío. L’actuació ha suposat un desemborsament de 12.000 euros que ha permès millorar l’accessibilitat del recinte i, a més, incloure un equip d’esplai esportiu per a adults, tal com van reclamar els veïns del barri a l’Ajuntament d’Almassora

El recinte situat en els voltants del carrer Boqueres inclou dos bancs amb pedals i dos equips per a exercitar els braços, a més d’un espai amb bancs i ombra sota una pèrgola perquè els usuaris puguen descansar. Aquesta zona esportiva s’assenta sobre nou paviment, pintat a franges per a modernitzar el conjunt, i completat amb mobiliari reutilitzat que el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) va ancorar recentment.

La reforma de la plaça Verge del Rocío ha conclòs al novembre, segons l’acordat entre l’empresa i el consistori, tal com ha declarat el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco. En aquest sentit, Trenco ha recordat que el projecte inclou la canalització per a instal·lar jardineres en un futur sense necessitat de tornar a picar el formigó. “La intenció era treballar amb previsió per a evitar més obres, amb les molèsties per als veïns i el desemborsament pressupostari que suposen”, ha assenyalat.

Últimas noticias

Contenido relacionado