sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

emac. 2018 de Borriana tindrà com a actuació principal a Maria Arnal i Marcel Bagés

Maria Arnal i Marcel Bagés seran el plat fort d'un .emac de Borriana 2018, que segueix augmentant el nivell de la seua programació.

En aquest primer avançament del qual serà la tercera edició de l’emac. presenta el cartell complet de l’apartat musical, en un esdeveniment cultural que tornarà a omplir Borriana, entre els dies 16 i 18 de febrer, d’una proposta enfocada a la música de qualitat i propostes artístiques innovadores en un espai únic com és el CMC La Mercé.
emac.2018 estarà capitanejat per la revelació musical de l’any al conjunt de l’estat, es tracta del duo format per Maria Arnal i Marcel Bagés, els quals arribaran en format elèctric per a acostar al públic a les cançons del seu primer treball ‘45 cervells i un cor, publicat enguany en el segell Fina Estampa, i que ha aconseguit un gran acolliment entre el públic.
El duo, que “reivindica la cultura de carrer, la tradició popular i la cultura lliure”, arriba ara amb ‘45 cerebros y 1 corazón’.
El cartell musical de l’emac.2018 ens torna a portar sons d’avantguarda de la mà de beGun (live!), TVERSKY, NAVVIER i Desert. Les guitarres també seran importants. En aquest apartat podem trobar propostes com La Plata, grup vingut des de València, l’indie i el rock de deBigote i Heatwaves des de Castelló o Gener que ens presentaran el seu disc en format acústic, a més de la presència del nou supergrupo M A R.
Una de les grans novetats de l’emac.2018 es trobarà en les vermout sessions, on es podrà trobar La Desmontable, mítica caravana portàtil, de theBasement, col·lectiu de dj’s i agitadors de l’escena electrònica a València i voltants, els ritmes electrònics de qualitat són el seu leitmotiv, es comptarà amb dos d’ells en format soundsystem.
Completaran l’atractiva llista de dj’s, Pizzicato, Dapunk Phenomena, The Look, Anticiclón y Borrasca, Cosmonauta, Char Lee, iBrañas, Sickboy, Indies de pacotilla, Kike Vilar, VIni & Kim, Howpopisnow i Tormix. Tancant la programació musical podem avançar que en la zona del claustre es disposarà d’un espai, el qual demominarems emac.lab on trobarem les propostes de PIB, Sweat Taste Showcase: Diego Navarro + oottrroo i la proposta per als xicotets de la casa basada a crear música electrònica a partir de joguets de TOYSELEKTOR

Últimas noticias

Contenido relacionado