domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Emili Altur es reuneix amb la UNRWA per a afermar el seu suport als projectes amb refugiats

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha mantingut una primera presa de contacte amb representants de l’Agència de Nacions Unides per als refugiats de Palestina a Orient Pròxim (UNRWA), amb l’objecte de sol·licitar la continuïtat dels projectes que realitza amb el suport de la Diputació de València dirigits als refugiats, així com presentar noves propostes de col·laboració.

Durant la reunió, a la qual han acudit la directora executiva del Comitè Español de la UNRWA, Raquel Martí, la delegada de la Comunitat Valenciana, Sara Gimeno, i el tècnic de Cooperació Internacional, Juan José Morte, s’han presentat l’organització i les seues activitats.

Els representants de l’organització han mostrat a Altur les dades, informes i accions recents de UNRWA relacionats amb la situació de la crisi de l’emigració a causa del conflicte a Síria i sobre la situació dels refugiats palestins als campaments de refugiats i a la Franja de Gaza.

“La labor que UNRWA està realitzant és fonamental per a millorar la vida dels refugiats palestins en els campaments, per la qual cosa des de la Diputació continuarem col·laborant amb els seus projectes”, ha afirmat el responsable de Cooperació.

Últimas noticias

Contenido relacionado