Empat d’or del Castelló

"1-1 final entre CD Tropezón i CD Castelló al primer enfrontament del play-off per l'ascens

876
8 de setembre
Festa de la Mare de Déu de la Salut, a Algemesí

El CD Castelló ha aconseguit un empat d’or enfront del CD Tropezón (1-1) en el primer partit de la promoció d’ascens, el que els posa lleugerament per davant en l’eliminatòria.

Iván Sales dona avantatge al Castelló en el primer dels dos enfrontaments de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona B amb el gol a domicili enfront del Tropezón, que aconseguia posar-se per davant al lluminós amb gol a baló parat d’Álex Díaz.

En un partit on els castellonencs han demostrat ser l’equip que millor juga al futbol dels dos contendents, l’ofici dels locals i el seu saber estar, i el joc trenat de l’equip ‘orellut’ han estat les claus d’aquest primer enfrontament.

En una primera part on els locals es trobaven en plenes condicions físiques, el joc del Castelló no ha fluït com Sergio Escobar havia planejat. El joc directe i les males condicions del terreny de joc han afavorit els locals que aconseguien neutralitzar totes les incursions ofensives dels visitants.

La segona part ha estat dominada pel Castelló que ha aconseguit el control del baló. Però una jugada de córner, després d’una bona parada d’Alejandro Zagalá, ha acabat sent rematada al fons de la porteria ‘albinegra’ pel central local, Álex Díaz.

Els últims minuts han estat un monòleg ofensiu del Castelló amb el rival replegat i amb les forces justes. Iván Sales, que entrava poc abans en substitució de Kike Ferreres, ha recollit un baló a la frontal de l’àrea del Tropezón, i amb un retall ple de qualitat i una millor finalització posaven l’empat al marcador, i aconseguia el principal objectiu de marcar com a visitant.

Amb aquest resultat els d’Escobar tornen a casa amb cert avantatge però amb tot per decidir. Diumenge vinent, al Camp Municipal de Castàlia, haurà de rematar la feina enfront un equip que ha demostrat tenir molt d’ofici i ser molt perillós en qualsevol faceta del joc.