sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Empreses de Catalunya estan interessades en traslladar-se a El Campaner

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre treballa conjuntament amb la Cambra de Comerç de Castelló per difondre tota la informació relativa al parc industrial El Campaner, després de conéixer l’interés d’empreses instal·lades a Catalunya per traslladar-se.
Per part de l’Ajuntament, s’ha posat l’accent en “els avantatges que, per a les empreses, pot suposar instal·lar-se a Alcalà: accés directe a la Nacional 340, sortida a l’AP-7 i A-7 a 14 quilòmetres i a només 60 quilòmetres del port de Castelló i polígon industrial totalment urbanitzat amb instal·lacions com una helis superfície per a trasllats d’emergències”. A més, l’Ajuntament ofereix bonificacions en les taxes municipals per a promoure la instal·lació de noves empreses: 95% de l’ICIO i de la llicència d’activitat.

El parc industrial el Campaner compta amb una superfície total de 228.666 metres quadrats, dels quals 137.186 són industrials. Disposa de 68 parcel·les, amb dimensions entre els 800 i els 5.875 metres quadrats. El preu d’adquisició és de 50 euros/metres quadrats, “molt inferior al fixat en el moment en què es va crear el parc, hi ha alternatives com el lloguer amb opció de compra”. Els usos permesos són, industrial, terciari i per a magatzems, en naus o edificis, adossats o aïllats.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “no volem aprofitar-nos de la situació que s’està vivint a Catalunya però és un fet que hi ha un interés d’empreses per traslladar-se i, per tant, la nostra obligació és oferir el nostre parc industrial com una alternativa. Si això suposa l’arribada de noves empreses i creació d’ocupació al nostre municipi, complim amb un doble objectiu”.

A través de la Cambra de Comerç, la informació es fa arribar a les diferents associacions empresarials, en una tasca que ja es realitzava però que, donades les últimes circumstàncies que han promogut la mobilitat de les empreses, s’han intensificat.

Últimas noticias

Contenido relacionado