lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

“Ens van a donar però bé” La reacció dels presentadors tas l’exclusiva d’Antena 3 sobre la CUP i Podemos

Antena 3 ha començat el seu informatiu nocturn d’aquest dimecres amb una “exclusiva” en la qual s’informava sobre “la relació de la CUP, Podem i l’entorn d’ETA amb el règim de Nicolás Madur”.

La informació consisteix en una sèrie d’imatges en les quals es pot veure a la diputada de la CUP Anna Gabriel fumant en l’aeroport de Barajas (Madrid), mentre espera suposadament a l’avió que el Govern de Veneçuela va noliejar perquè un grup d’espanyols viatjaren al país sud-americà a donar una conferència.

A aqueixa conferència van assistir, sempre segons Antena 3, el sogre d’un membre d’ETA i una dirigent de Podem a Castella-la Manxa. Encara que la cadena ho ha publicat com si es tractara d’un viatge secret, segons publica La Marea, aquest viatge va ser publicitat i fins i tot la pròpia Gabriel va escriure un article sobre ell.

Una informació que Antena 3 ha venut durant tot el telenotícies però davant la qual els seus presentadors, Álvaro Zancajo i Sandra Colp, s’esperaven una gran resposta en les xarxes socials, com demostra un vídeo publicat per la cadena en el qual s’escolta a Colp dir: “Ens van a donar però bé”.

“Nos van a dar pero bien”(reacción de los presentadores tras la “exclusiva” de antena 3) pic.twitter.com/2hD1HceFGF

— Martín (@martinbouza97) 20 gener, 2016

Últimas noticias

Contenido relacionado