sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló aprofitarà l’Escala a Castelló per a difondre la gastronomia i els productes locals

Mestres cuiners de la nostra terra elaboraran un menú per a l'esdeveniment alhora que treballen altres idees per a valorar la taronja

‘Arrocito de Castelló, taronja i carajillo’ són els tres elements que l’alcaldessa, Amparo Marco, hi ha sol·licitat als mestres cuiners, Miguel Barrera i als integrats en l’associació 8 xefs/8plats, que formen part de la proposta de menú que els ha encarregat per a la celebració de l’esdeveniment Escala a Castelló.

Marco, conscient de la importància de la gastronomia i els productes locals en una destinació, ha mantingut una reunió aquest matí amb els mestres cuiners castellonencs amb l’objectiu d’avançar en la proposada culinària que ja els va encomanar en la fira internacional de turisme Fitur per a valorar la taronja i treballar un menú per a Escala a Castelló.

La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament i en ell també ha estat present la regidora de Turisme, Patricia Puerta. L’alcaldessa s’ha mostrat convençuda que “la gastronomia i els productes de Castelló són garantia de qualitat, sabor i sensacions pel que continuarem treballant per difondre la nostra cuina i per convertir-nos en un referent en el turisme gastronòmic”.

Marco ha emplaçat als professionals ha realitzar les seues propostes i ha explicat que “l’objectiu, tant amb el menú de Ecala a Castelló com la recepta e idees que es creen amb la taronja, és que es convertisquen en referents de la gastronomia de Castelló”.

Gastronòmicament, Castelló ha fet importants passos en els últims anys. La regidora de Turisme ha ressaltat “el gran esforç que estem fent des de l’Ajuntament per promocionar i valorar la gastronomia local”. “Hui podem dir que Castelló gastronòmicament ja està començant a sonar i que tenim esdeveniments que ens han situat en el mapa”, ha assegurat.

En aquest sentit, Puerta s’ha referit al cinqué congrés gastronòmic que tindrà lloc de l’11 al 13 de febrer i a la segona edició del Concurs Internacional ‘Arrocito’ de Castelló que se celebrarà el 13 de maig.

Últimas noticias

Contenido relacionado