domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els veïns d’Alcalà de Xivert tornaran a gaudir, després de disset anys, de l’estació de tren

L'estació de tren d'Alcalà de Xivert tornarà a obrir-se després de 17 anys de tancament, per a prestar el servei de sala d’espera per als usuaris del tren.

Després de romandre disset anys tancada, l’estació de tren d’Alcalà de Xivert tornarà a obrir-se, amb la finalitat de prestar el servei de sala d’espera per als usuaris del tren. Les instal·lacions, propietat d’Adif, es condicionaran per part de l’empresa i, donat el bon estat en què s’han mantingut, requeriran únicament neteja i pintura.
Per part de l’Ajuntament, s’ha sol·licitat reiteradament a Adif i Renfe, antiga propietària, que poguessen obrir-se les instal·lacions, per garantir la comoditat dels usuaris.
Finalment, després d’una reunió mantinguda a València el passat novembre amb el sotsdirector general d’estacions, Juan Cano, s’arribava a un acord amb Adif per poder fer-ho possible en la menor brevetat de temps possible.

Avui han visitat les instal·lacions l’Alcalde Francisco Juan i el regidor d’Urbanisme, José Colom, acompanyats per tècnics d’Adif, per comprovar que tant al vestíbul com la sala i els serveis requereixen una actuació mínima, que es realitzarà en unes setmanes, per la qual cosa el termini d’obertura serà imminent. “Estem molt satisfets perquè, després de moltes gestions i reunions, hem aconseguit que es torne a obrir l’estació i que els veïns puguen comptar amb aquest servei”, ha assenyalat l’Alcalde.

Després de les peticions realitzades per l’Ajuntament, també es faran tasques de manteniment de la jardineria de l’estació, per part d’Adif, així com de millora i neteja del pas subterrani i de posada en funcionament de l’ascensor que comunica les andanes.
“Esperem que, igual que hem resolt l’obertura de l’estació, es vagen resolent la resta de problemàtiques. Confiem que així serà, ja que ens hem trobat amb una bona predisposició per part d’Adif “, ha finalitzat l’Alcalde.

Últimas noticias

Contenido relacionado