domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un individu per robatori, estafa i delicte contra la seguretat del trànsit a Sant Mateu

El detingut havia treballat durant anys en la finca propietat de la víctima.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor dels delictes de robatori, estafa i contra la seguretat del trànsit a Sant Mateu.

Tot va començar amb motiu d’una denúncia presentada en la Caserna de la Guàrdia Civil de Sant Mateu en la qual una persona informava que havia patit un robatori a l’interior del vehicle de la seua propietat, sostraient-li les claus del seu habitatge que es troba situada en una explotació ramadera i una targeta de crèdit.

Una vegada les claus en poder de l’autor del fet, es va traslladar a l’habitatge de la víctima, d’on es va apoderar de dues motosierras. Els Guàrdies Civils van iniciar diverses línies d’investigació, en una d’elles els agents van tindre coneixement que la targeta va ser utilitzada en un caixer de la localitat de Sant Mateu i després d’intentar introduir les claus de seguretat d’accés diverses vegades, la targeta va quedar bloquejada en l’entitat bancària.

Posteriorment després de realitzar diverses perquisicions i comprovacions, els agents van poder constatar que la persona que va utilitzar la targeta era un home i que utilitzava un vehicle no era de la seua propietat.

Continuant amb les investigacions es va aconseguir identificar a l’autor dels fets, tractant-se d’un home de 36 anys d’edat que havia treballat durant anys en la finca propietat de la víctima, i que tenia informació d’on es guardava les claus i la maquinaria que posseïa.

També es va verificar que el detingut mai havia obtingut el permís de conducció, si bé el
dia del fet conduïa un turisme. Per tot això la Guàrdia Civil va procedir a la seua detenció com a suposat autor dels delictes de robatori, estafa i contra la seguretat viària.

Han sigut recuperat els efectes sostrets. Les diligències instruïdes són remeses al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vinaròs.

Últimas noticias

Contenido relacionado