lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Exèrcit descobreix ancians en residències convivint amb cadàvers

La Unitat Militar d'Emergència realitza labors d'auxili en estos centres davant la situació provocada per la crisi de coronavirus.

L’exèrcit ha localitzat ancians convivint amb cadàvers en residències de diversos punts del país. La Unitat Militar d’Emergència (UME) està realitzant en els últims dies, labores d’auxili en estos centres davant la situació provocada per la crisi de coronavirus.

Els militars acudeixen com a mesura preventiva i també per a valorar la situació dels pacients i assessorar el personal en matèria de desinfecció i prevenció. Les residències d’ancians s’han convertit en uns dels establiments més colpejats per l’emergència sanitària que ha provocat l’epidèmia del coronavirus.

La Fiscalia General de l’Estat va anunciar la setmana passada que havia establit en tota la seua estructura territorial una xarxa dirigida a “recaptar informació, emetre directrius i actuar, eficaçment i homogèniament” en els esdeveniments que afecten les residències de majors.

“L’atenció i seguiment d’estes residències forma part de l’activitat del Ministeri Fiscal, potenciada en estos moments per a donar millor resposta a la incidència de l’epidèmia dins l’àmbit d’actuació de la Fiscalia”, va explicar la institució en una nota enviada als mitjans de comunicació.

Últimas noticias

Contenido relacionado