08:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’exposició del Ninot bat rècords de visitants en València

L’Exposició del Ninot continua atraient cada vegada més persones com demostren les dades dels primers 30 dies en què ha estat oberta al públic. En total, per la sala del Museu de les Ciències que acull esta mostra d’art faller han passat ja 68.632 persones, un 6,95 per cent més que l’any passat, quan durant el mateix període de temps hi varen acudir 64.171 persones. El darrer diumenge ha sigut el dia amb més afluència, amb un rècord d’11.151 visites, més de 1.500 persones més que en el dia de major afluència de l’any passat a esta altura del calendari.

 

“És una molt bona notícia que els veïns i veïnes de València i les persones que visiten la nostra ciutat continuen responent tan bé a l’impuls i la promoció que des de l’inici del mandat li hem donat a l’Exposició del Ninot”, ha afirmat Pere Fuset, qui ha reiterat l’encert de “portar una exposició d’art com esta a un museu, per destacar el component artístic del gran treball que fan totes i tots els artesans fallers durant tot l’any”.

 

Els registres de l’Exposició del Ninot milloren els de l’any passat tant en visitants amb entrada, com en membres de comissions falleres i en l’import recaptat. Així, 20.710 integrants de comissions falleres han accedit amb invitació a l’exposició, un 7,56 % més que en 2017; les entrades venudes han arribat a les 47.922, un 6,69 per cent més que en l’exercici anterior, i l’import recaptat ha augmentat fins els 117.638,5 euros, més de 8.700 euros per damunt de la xifra de l’any passat. El darrer diumenge ha sigut el de major increment de visites, amb 1.588 més (1.006 fallers i falleres més i 582 entrades més), mentre que dissabte 24 va ser el dia amb un major increment de venda d’entrades, amb 894 per damunt de les venudes el mateix dissabte de l’any passat.

 

“Estes dades són un èxit que parla molt bé del gran treball dels artistes fallers i de les comissions falleres i convidem a tot el món a continuar disfrutant d’esta gran exposició fins els dies de les plantaes la setmana que ve”, ha conclòs Fuset.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado