06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Així seran les falles de 2018

L’artista internacional, juntament amb Latorre i Sanz, presenta una falla colorista construïda a força de polígons amb vareta, llistons i taulers. Mentre que la falla infantil ret homenatge a ‘El Petit Príncep’ amb un planetari de fusta interactiu.

En el Palau de l’Exposició s’ha viscut una de les presentacions amb menys expectatives dels últims anys despues de les filtracions que van donar a conèixer l’esbós de les monuments per al pròxim exercici faller.

Els transeünts podran pintar-la quan passen

L’artista urbà Okuda es converteix en dissenyador d’un monument colorista a força de polígons i amb una destacada caleidoscópica falla que en la seua part inferior donarà l’oportunitat de decorar-la al públic en els dies previs a la plantà. Un globus terraqüi a forma de guardiola amb una moneda coronen un monument diferent. El monument porta per lema “Equilibri Universal”.

Miguel H ha mostrat el seu monument infantil fet totalment de fusta en homenatge a “El xicotet príncep”, amb motiu del 75 aniversari de la publicació de la novel·la infantil.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado