Samuel Falomir proclamat secretari general de la comarca de l’Alcalatén Millars del PSPV-PSOE

L'executiva proposada pel nou secretari general comarcal ha comptat amb el suport del cent per cent dels delegats, igual que la gestió del secretari general sortint, Juan Luna.

552

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha sigut proclamat secretari general de la comarca orgànica de l’Alcalatén Millars del PSPV-PSOE en el transcurs del congrés celebrat en la localitat de Lucena.

L’Executiva Provincial del PSPV-PSOE ha enviat a Lucena una àmplia representació per a donar suport a a Falomir al més alt nivell. Per aquest motiu, han estat presents el secretari general, Ernest Blanch, els vicesecretaris Ana Edo i José Martí, i la secretària d’Organització, Estíbaliz Pérez. També han assistit el secretari d’Impuls Comarcal i Agrupacions de l’Executiva Provincial, Juan Miguel Salvador, i el secretari general electe de la comarca la Plana Alta, Joan Morales. A aquest últim li uneixen uns importants llaços d’amistat amb el nou secretari general comarcal de l’Alcalatén-Millars.

Ha sigut un congrés comarcal que s’ha caracteritzat per la “integració i la unitat”, en el qual l’executiva proposada pel nou secretari comarcal ha sigut triada amb el cent per cent dels vots. Prèviament, s’ha procedit a l’aprovació de la gestió del secretari general sortint, Juan Luna, també amb el cent per cent dels vots; i a la proclamació de Samuel Falomir com a nou secretari comarcal del partit.

Cal destacar que la proclamació de Falomir ha generat el màxim nivell de consens des del principi del procés congressual, ja que en el seu moment no va haver-hi cap altre candidat o precandidat alternatiu en aquesta comarca orgànica que agrupa a diversos territoris de la província de Castelló com la Serra d’Espadà, l’Alcalatén i l’Alt Millars.

La nova executiva de Samuel Folomir reuneix joventut i experiència. I una decidisca aposta per la paritat. En aquest sentit, és important destacar que dos dels llocs principals estan ocupats per dones; la vicesecretària general és Cristina Ibáñez, de Lucena, i la secretària d’Organització, Miriam Cabrera, de l’Alcora. També formen part de la nova executiva persones del prestigi i reconeixement de l’alcalde de Ribesalbes, César Pallarés, el portaveu de LucenaGerardo Beltrán i l’alcalde d’Atzeneta, Santiago Agustina.

A més del suport unànime dels delegats al nou equip de Samuel Falomir, cal recordar que la gestió del secretari general sortint, Juan Lluna, també ha comptat amb el ple reconeixement del plenari, que ha atorgat el suport a la seua gestió del cent per cent.