domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les Falles de Benaguasil inicien el compte arrere a les festes amb la Crida

El compte arrere per a celebrar les Falles 2019 ha començat, i Benaguasil està preparat per a viure l'acte que marca l'inici de les festes josefinas, la Crida.

El compte arrere per a celebrar les Falles 2019 ha començat, i Benaguasil està preparat per a viure l’acte que marca l’inici de les festes josefinas, la Crida.

I és que encara que des de fa diverses setmanes s’estan celebrant les presentacions falleres de les comissions, no serà fins a aquest cap de setmana quan s’oficialitze l’inici de les Falles a Benaguasil.

L’acte, que reunirà el món faller del municipi a les portes de l’Ajuntament, estarà presidit per les Falleres Majors de Benaguasil, Ana Aparicio i Nayara Vallinot, al costat del president infantil Abel Ortiz, la presidenta de JLF, Pepa Cano, i l’Alcalde Ximo Segarra.

Realitzada la Crida serà moment de donar pas a un altre dels actes més destacats del calendari faller, l’Exposició del Ninot, acte que s’inaugurarà el dia 24 de febrer a les 13:30 hores en el Centre de la Joventut.

Últimas noticias

Contenido relacionado