sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les festes del Crist de L’Alcora tindran una ‘nit de pel·lícula’ en el seu concurs de disfresses

Una de les novetats d'enguany que hi han avançat l'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Festes, Vanessa Périz és que el concurs serà temàtic i versarà sobre pel·lícules.

L’Ajuntament de l’Alcora continua desgranant els detalls de la programació de les pròximes Festes del Crist, que se celebraran del 16 d’agost a l’1 de setembre.

En aquesta ocasió, l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Festes, Vanessa Périz, han avançat els detalls d’un dels actes més participatius de les festes, el concurs de disfresses, que comptarà amb la col·laboració dels ‘Nascuts al 72’. Tindrà lloc el pròxim 26 d’agost i arribarà amb importants novetats. Una de les més destacades és que enguany el concurs serà temàtic i versarà sobre pel·lícules.

D’altra banda, abans de la desfilada, a les 19 hores, se celebrarà un tardeo en l’avinguda Camí Nord, patrocinat pel bar restaurant El Arayero. A continuació, a les 21 hores, començarà la desfilada de les penyes disfressades, que partirà des de les Eres i arribarà fins a La Pista Jardí, on estarà el jurat que valorarà les disfresses i decidirà els premis: primer premi, dotat amb 500 €; segon premi, valorat en 300 €; i tercer premi, que ascendeix a 200 €.

També com a novetat, en l’edició de 2019 els guardons estaran patrocinats pel restaurant La Pista i s’entregaran el mateix dia de la desfilada, a les 24 hores, a La Pista Jardí.

La part musical serà a càrrec de Centauro, la veterana Grupestra que farà gaudir als assistents amb el seu divertit espectacle a partir de les 23 hores a La Pista Jardí. La festa conclourà amb una discomòbil.

El termini d’inscripció per a participar serà del 7 al 9 d’agost, de 18 a 21 hores, a les noves dependències municipals. Enguany, es pagarà un euro per inscripció (cada participant) i als integrants de les penyes que vagen disfressades se’ls farà lliurament d’un entrepà en arribar a La Pista. La recaptació es destinarà íntegrament a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, que es dedica a la investigació del càncer infantil.

Falomir i Périz han volgut agrair la implicació dels ‘Nascuts al 72’ en l’organització i en l’aportació d’idees per tal de millorar l’acte, així com la col·laboració dels patrocinadors, el bar restaurant El Arayero i el restaurant La Pista.

Últimas noticias

Contenido relacionado