martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

FGV inicia les obres de renovació del desviament i el ferm del pas a nivell de l’estació de Museros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) iniciarà el dilluns 6 de febrer les obres de substitució del desviament i renovació del ferm i la via del pas a nivell de Museros, pertanyent a la Línia 3 de Metrovalencia.

Aquesta actuació, pressupostada en 161.127,90 euros, permetrà substituir el desviament de l’estació de Museros, en direcció a Rafelbunyol. L’actual equipament encara manté travesses de fusta i, per la seua ubicació en una zona sense drenatge, està molt deteriorat.

Aprofitant les obres també es pretén renovar el ferm i les vies del pas a nivell existent, a pocs metres de l’estació i que diàriament suporta un elevat pas de vehicles.

Amb aquesta actuació, FGV millora les condicions tècniques del desviament i del pas a nivell i soluciona els problemes de sorolls i vibracions que origina el pas de trens per aquest punt.

Com a part d’aquesta actuació FGV ha contemplat la incorporació de soles baix de les noves travesses per a reduir les emissions de sorolls i vibracions i evitar molèsties als veïns de la zona.

Les obres està previst que finalitzen a la fi de febrer i els treballs es realitzaran fora de l’horari de servei, a excepció del cap de setmana del 17 al 19 de febrer que per necessitats tècniques s’explicarà la circulació entre Museros i Rafelbunyol, des de les 22:15 hores fins a les 23:45 hores d’aqueixos dies. Durant els períodes sense servei FGV habilitarà un servei alternatiu d’autobús amb parada en les estacions de Metrovalencia.

Al seu torn, el pas a nivell de Museros quedarà fora de servei des del dia 20 de febrer fins al dijous 23, amb la finalitat d’executar els treballs de demolició del ferm i renovació del material de via i asfaltat.

Últimas noticias

Contenido relacionado