sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

FGV reforça la seua gestió amb noves àrees i més autonomia per a la direcció de Metrovalencia i TRAM d’Alacant

El nou organigrama aprovat per FGV s’ha engegat per a reforçar la gestió amb noves àrees i dotar de major autonomia a la delegació d’Alacant, que passa a assumir competències directes sobre l’operació i manteniment del servei. Amb aquesta proposta, l’àrea d’Explotació es divideix en dues, una direcció per a Metrovalencia i una altra per a TRAM d’Alacant. D’aquesta manera, s’atendrà de manera més eficaç i descentralitzada les particularitats i diferències de cadascuna d’aquestes xarxes de transport.

En el nou organigrama també s’ha incorporat la creació d’un servei d’Igualtat de Gènere que permetrà a l’empresa avançar en les qüestions relacionades amb aquesta matèria.

Així mateix, per a impulsar els objectius estratègics de millora de la imatge interna i externa de l’empresa, i de l’atenció al client, s’ha potenciat l’Adreça de Comunicació i l’Adreça de Clients i Accessibilitat amb l’objectiu de donar suport a la gestió de l’empresa de major grandària del sector públic dependent de la Generalitat.

En aquest sentit, s’ha contractat nou personal per a dirigir l’àrea de Comunicació i de Clients i Accessibilitat. Els directors de Comunicació, Manuel Salvador Jardí, i de Clients i Accessibilitat, Francesc Romeu, s’han incorporat al gener als seus llocs de treball en FGV, després del seu nomenament com a Alts Càrrecs pel Consell d’Administració de 23 de desembre de 2016.

Les contractacions s’han dut a terme de conformitat amb el Decret 95/2016, de 29 de juliol del Consell, de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i amb l’Ordre 5/2016, de 13 de setembre, del mateix departament, que autoritza i regula la contractació de personal directiu en empreses del sector públic.

En aquest context, FGV pot contractar fins a tres persones sota la citada categoria, i compta amb els informes favorables de la Direcció general del Sector Públic i de la Direcció general de Pressupostos, la qual cosa permet cobrir els llocs de Direcció de Comunicació, Direcció de Clients i Accessibilitat i Direcció de Gabinet.

Manuel Salvador Jardí és un experimentat periodista que ha passat per grups de comunicació com El País i Canal 9. Francesc Romeu Martí va ser director corporatiu d’Accessibilitat, Innovació i Sostenibilitat de Renfe entre 2009 i 2012.

Últimas noticias

Contenido relacionado