lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fira de les Comarques serà l’oferta d’oci principal de cap de setmana

La Fira de les Comarques, organitzada pel patronat València Turisme acull en la plaça de bous els atractius turístics de tots els racons de la província.

Del 4 al 6 de maig la Plaça de Bous de València acull la III edició de la Fira de les Comarques organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València. És una ocasió única per a conéixer els millors racons i atractius turístics de la província: les seues 65 festes d’interés turístics, els 22 rius i albuferes, un total de 6 patrimonis de la humanitat, 9 parcs naturals, 2 denominacions d’origen de vins i 42 serres i muntanyes.

La Fira de les Comarques compta a promocionar els productes turístics que posseeixen els municipis de l’interior de la província de València. En cada estand es podran degustar els millors productes que van des de cada racó de la província al seu paladar: paella de cullera, arròs d’Alboraig, orelletes de la Calderona, moscatell de Xest, gaspatxos d’Aiora, embotit i vins d’Aielo de Malferit.

No queden arrere el folklore i música de la mà de Pau Alabajos, també podrem gaudir en la fira de la recreació de la Fira Modernista de Carcaixent o conéixer la Jota Lliriana. També es podran gaudir activitats nàutiques que emulen a les batalles navals romanes (naumàquies).

La Fira de les Comarques, organitzada per València Turisme, mostra amb açò la grandíssima oferta de l’interior de la província i amb açò la singularitat dels productes que la nostra terra ofereix a veïns i turistes com a orgull de ser un territori hospitalari i acollidor.

A més, el Patronat Provincial de Turisme proporcionarà un “Passaport de la Fira de les Comarques” amb premis per als participants a la “Gimcana” de València Turisme. També vol incentivar l’ús del transport públic per a accedir a la fira turística i tots els visitants que presenten el seu bitllet de rodalies de RENFE rebran un obsequi promocional en l’estand del Patronat Provincial de Turisme.

Últimas noticias

Contenido relacionado