martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fira de Morella guardonada amb el premi Cadena Ser-Radio Castelló

El premi valora la labor realitzada per al desenvolupament de la província.

El pròxim divendres 3 de novembre es celebrarà en el Palau de Congressos de Castelló una nova edició de la gala de lliurament de premis atorgats per Radio Castelló- Cadena Ser. En aquesta XIV edició ha sigut premiada, en la categoria de Turisme, la Fira de Morella. Estos premis creats en 2004 per Ràdio Castelló  tenen com objectiu reconèixer el treball de persones o associacions que han ajudat al desenvolupament social o econòmic de la província de Castelló.

Els premis compten en les següents categories: acció social, arquitectura, art, ciència, cultura, esports, empresa, joves valors, medi ambient, oci i tradicions, sanitat, turisme i extraordinari.

El regidor de Medi Ambient, Rafa Pallarés, ha agraït a Ràdio Castelló el premi atorgat a la Fira de Morella i ha destacat la immensa labor que realitza l’Associació Firal any rere any per a que la Fira siga un èxit.

“Per a nosaltres és un orgull que hagen pensat en la Fira de Morella com a guanyador de la categoria de Turisme, ja que tant l’Associació Firal com l’Ajuntament treballem molt dur per a què puguen vindre més visitants cada any” ha indicat Pallarés.

La passada edició de la Fira de Morella va rebre a l voltant de 10.000 persones i més de 100 expositors, com a gran aparador del sector primari i la col·laboració d’aquest amb la resta . És la Fira en més història de la Comunitat Valenciana i sempre amb vocació de futur.

Avui a les 18:15 es celebra un nou Consell d’Infància

Aquesta vesprada en l’Ajuntament de Morella es celebrarà un nou Consell d’Infància, on els xiquets de  Morella traslladaran les seues propostes de millora per a la ciutat.

Últimas noticias

Contenido relacionado