La fira de Santa Caterina de Vila-real donarà 2.000 tiquets per als més desfavorits

La fira de Santa Caterina de Vila-real torna el diumenge 26 amb més de 240 parades i la incorporació de noves atraccions per a xiquets, a més es repartiran 2.000 tiquets per a pujar a les atraccions entre els més desfavorits i manté els 23 llocs gratis per a ONG a la plaça Major.

1227
La Policia Nacional del Perú (PNP) ha detingut a dues persones i cerca en un riu cabalós de la regió Cuzco el cos de la jove espanyola d'origen equatorià Nathaly Salazar, desapareguda des del passat 1 de gener mentre visitava aqueixa zona del sud del país.

El diumenge 26 de novembre tindrà lloc la fira de Santa Caterina de Vila-real, declarada festa d’Interés Turístic Provincial, amb 246 parades de tot tipus de productes artesanals i típics d’aquestes dates per a donar la benvinguda a la temporada nadalenca.
“Un any més, presentem una de les fires més importants de la província i de la Comunitat Valenciana, un mercat ambulant prenadalenc, que es remunta a la fundació de la ciutat i que cada any inclou novetats, sempre sense deixar de costat la tradició”, explica el regidor d’Economia, Xavier Ochando.
En aquesta edició, per primera vegada s’ha introduït l’administració electrònica en la tramitació de les inscripcions a la fira, “augmentant el nombre de peticions per a participar fins a les 403, enfront de les 366 sol·licituds de l’any passat”, indica. No obstant això, l’Ajuntament finalment ha atorgat 246 permisos, en funció de la idiosincràsia de l’esdeveniment i del producte que s’ofereix.
Així mateix, una novetat que s’incorpora enguany per primera vegada, en col·laboració amb l’Associació de Feriants de Vila-real, i pensant en els més menuts, és la fira d’atraccions, que se situarà en tot el tram que va des de la UNED fins a l’avinguda de Pius XII. “Com no podia ser d’una altra manera, col·laborem amb Serveis Socials, lliurant 2.000 tiquets a les associacions que treballen amb les persones més necessitades perquè cap xiquet de Vila-real es quede sense fira”, afirma l’edil.
En l’àmbit de la solidaritat, cal destacar que, una edició més, l’Ajuntament ha reservat 23 llocs per a ONG, que s’instal·laran de manera gratuïta a la plaça Major, enclavament que tindrà espai per a 66 parades, mentre el tram del carrer Major comptarà amb 13 llocs, 53 estaran al Raval del Carme, 62 al Barranquet i 52 a la zona del Crist de l’Hospital.
Per llocs de procedència, dels 246 estands que s’instal·laran aquest dia, 71 són de Vila-real –als quals se sumen els comerços que obriran les seues portes durant tota la jornada-, 61 de la resta de la província i 92 d’altres municipis de la Comunitat Valenciana.