domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació conclou la seua participació “més professional” en Fitur per a ajudar a tenir xifres turístiques de rècord en 2016

La Diputació de Castelló ha conclòs una edició de la Fira Internacional de Turisme, Fitur, “més professional que mai” per a ajudar al sector provincial a tenir xifres turístiques de rècord durant aquest 2016. Així ho ha explicat el president provincial, Javier Moliner, en el seu balanç de la fira turística més important d’Espanya, en la qual la Diputació ha dut a terme una estratègia integral de treball amb una desena de reunions amb empreses del sector, per a posar a la disposició d’empresaris i municipis tots els recursos materials, tècnics i polítics amb tal d’aconseguir els millors resultats.

Com a part d’aqueix balanç, Javier Moliner ha assenyalat que “Fitur ha sigut per a la Diputació una participació extremadament professional, amb moltes reunions de treball, sense interès en el que poguera tenir més imatge mediàtica i amb tots els esforços centrats a tancar acords per a atraure més turistes a Castelló. De les reunions de treball es trauen importants conclusions, com els bons resultats que dóna la nostra destinació quan els turoperadors comencen a treballar ací, bon exemple d’açò ha ocorregut amb l’aeroport i Ryanair”.

En aqueix sentit, el president ha explicat que “hem iniciat relacions amb nous turoperadors en la nostra agenda de treball, gràcies a les noves condicions amb les quals expliquem com a destinació, més prop dels mercats internacionals amb l’aeroport, uns mercats que abans eren totalment inaccessibles per al nostre turisme i ara ja no”.

Entre els mercats més en auge per a la província, Moliner ha situat a Regne Unit com un dels prioritaris i ha anunciat noves accions de forma immediata, en total coordinació amb el sector turístic castellonenc. “Des del pròxim mes farem una campanya integral de mitjans molt potent a Regne Unit per a consolidar i fidelitzar un target de client de nivell mitjà i posicionar Castelló en aquest perfil de viatger que ara comença a venir a través dels vols regulars i que estem treballant per a ampliar. No es tracta del perfil de turista britànic que cerca la festa i l’oci fàcil, sinó d’un turista de nivell mitjà”.

Visió professional: fer del turisme motor de creació d’ocupació
Quant a la diversitat de mercats amb els quals ha treballat la Diputació en la fira FITUR, on també s’han fet importants gestions amb el turisme nacional, el president ha explicat que “hem de segmentar els missatges i arribar amb professionalitat a totes les destinacions. El balanç és molt positiu lloc que ja en aquest primer mes de l’any ja estem en condicions d’assegurar que enguany 2016 el turisme de la província tindrà xifres millors que les de 2015, que ja van ser molt bones, i que van ser millors que les de 2014”.

En aqueix sentit, Moliner ha concretat que “estem en una fase de creixement turístic molt important que no solament no es va a trencar sinó que anem a potenciar amb aquestes noves oportunitats. Així, el balanç és molt positiu per a l’objectiu últim d’aquest treball, fer del turisme motor tractor de l’ocupació provincial, generador d’oportunitats laborals perquè els castellonencs puguen desenvolupar amb qualitat el seu projecte de vida en els pobles de la seua província. I en açò anem a continuar durant tot l’any”.

Últimas noticias

Contenido relacionado