sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Foment comença les obres d’asfaltat de l’N-340 a l’altura de Benicarló

Aquesta setmana han començat a treballar les màquines que asfaltaran el tram de l'antiga N-340 que va des de la ratlla del Terme amb Peníscola fins al carrer de Navarra. Les obres comportaran talls de trànsit i retencions a partir de demà a l'avinguda del Maestrat, carrer de Sant Francesc i passeig de Febrer Soriano.

Les obres d’asfaltat de l’N-340, a l’altura de Benicarló, han començat i s’allargaran fins a principis de la setmana que ve.
L’alcaldessa del municipi, Xaro Miralles, ha visitat els treballs, que consistiran a fresar i reparar els clots amb una capa d’aglomerat en calent per imprimir després una altra capa uniforme d’aglomerat asfàltic en calent per a tota la calçada.
Ahir, els treballs arribaran fins al quarter de la Guàrdia Civil i a partir de demà dijous començarà l’asfaltat fins al carrer de Navarra, on es troba l’empresa de neumàtics Polito. Paral·lelament, s’han netejat cunetes i s’han reparat i adequat les vorades de les illetes.
Les obres, que van a càrrec del Ministeri de Foment, implicaran talls alternatius de trànsit i retencions fins a principis de la setmana que ve. La Policia Local tallarà el trànsit alternativament a l’altura de l’avinguda del Maestrat, el carrer de Sant Francesc i el passeig de Febrer Soriano.
L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per l’execució dels treballs i ha subratllat que, “amb aquest asfaltat, la carretera quedarà en perfectes condicions”.
Xaro Miralles ha confirmat que, “una vegada estiguen acabades les actuacions, firmarem la cessió de la carretera i començarem a treballar en el projecte de bulevard”.

Últimas noticias

Contenido relacionado