martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home que havia forçat tres vehicles a Castelló

La persona detinguda, en detectar la presència policial, va intentar fugir de la zona en un turisme però va anar ràpidament interceptat pels agents en l'encreuament del carrer Larra amb el carrer Cantó de Castalia.

Agents de la Policia Local de Castelló han detingut en la matinada del dilluns a un home de 38 anys d’edat per un presumpte delicte de robatori amb força en les coses al violentar diversos turismes estacionats al carrer Maestro Arrieta i sostraure dels mateixos diversos articles electrònics.

Els fets s’han produït sobre les quatre de la matinada quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 ha rebut la trucada d’un veí del carrer Maestro Arrieta que ha explicat als agents que mentre es trobava en el seu domicili, ha escoltat un fort soroll al carrer i en apuntar-se a la finestra, ha vist com una persona, després de trencar la lluna d’una furgoneta estacionada al carrer, estava traient de l’interior de la mateixa diverses caixes d’eines i objectes electrònics i aquests últims els estava ficant dins d’una bossa d’esport.

El CIMSE 092 ha transmés aquesta informació a les patrulles que estaven de servei i dues dotacions que es trobaven pels voltants de l’avinguda València s’han acostat immediatament al lloc dels fets. En arribar al carrer Maestro Arrieta, els agents han localitzat ràpidament la furgoneta que havia sigut violentada i han observat que al seu costat hi havia diverses caixes d’eines apilades disposades per al seu transport.

Mentre revisaven l’estat del vehicle, diversos testimonis del robatori han informat els agents que el presumpte autor dels fets havia fugit en direcció cap al carrer Onda. Amb aquesta dada i amb la descripció física de la persona sospitosa, els agents s’han dirigit ràpidament feia aquest vial i en accedir a ell, han sorprés un home que coincidia plenament amb les característiques físiques facilitades pels testimonis que s’ocultava dins d’un turisme de color fosc.

Aquesta persona, en detectar la presència policial, ha intentat donar-se a la fugida arrancant bruscament el vehicle i realitzant diverses maniobres evasives en la seua fugida tals com circular a gran velocitat i depassar un semàfor en fase roja. Malgrat aquesta conducció, els agents han aconseguit interceptar aquest vehicle en l’encreuament del carrer Larra amb el carrer Cantó de Castalia i han procedit a la identificació del seu conductor. Mentre realitzaven les labors d’esbrinament de la seua identitat, els agents han localitzat dins del cotxe una borsa d’esport que coincidia plenament amb l’empleada pel presumpte autor dels fets per a guardar els objectes sostrets en la furgoneta.

Dins d’ella, els agents han descobert uns guants plens de cristalls amb els quals presumptament havia fracturat la lluna de la furgoneta i diversos aparells electrònics. A la vista de tots aquests fets, els agents han procedit a la detenció de D.P., de 38 anys d’edat per un presumpte delicte de robatori amb força en les coses.

Cal assenyalar finalment que els testimonis del robatori havien informat  els agents que minuts abans de sorprendre el presumpte autor dels fets, havien escoltat més colps pels voltants del carrer Maestro Arrieta pel que els policies han revisat tota la zona a la recerca de més vehicles forçats. Durant aquest registre, els agents han localitzat dos turismes més amb els cristalls fracturats i el seu interior regirat pel que han avisat a tots els propietaris dels vehicles violentats per a informar-los de l’ocorregut i dels passos a seguir per a denunciar els fets.

Últimas noticias

Contenido relacionado