sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Frank Castelló destituït de la banqueta del Castelló

"És injust i precipitat que s'haja pres aquesta decisió"

Frank Castelló ha estat destituït com a entrenador del CD Castelló per decisió de l’equip directiu fruit de les crítiques per part de l’afició i la premsa.

“L’exigència que hi ha al CD Castelló és massa elevada”, ha comentat Frank Castelló en roda de premsa celebrada a l’Estadi Municipal de Castàlia. “La directiva s’ha precipitat en prendre aquesta decisió. Crec que la situació és reversible” en referència a la seua destitució al capdavant de la banqueta de l’equip ‘orellut’.

Els mals resultats que s’han arreplegat a l’estadi Castàlia han estat la principal de les raons per les quals s’ha pres la decisió. Dues derrotes i un empat a casa han estat suficients per a què l’afició haja perdut la confiança en l’entrenador.

Frank havia confeccionat un planter per a tenir opcions clares d’aconseguir l’objectiu marcat, però les coses del futbol han volgut que la major part dels punts perduts aquesta temporada haja estat jugant com a local.

Jordi Bruixola, director esportiu de l’entitat albinegra, ha comentat que “Volem agrair a Frank els seus serveis i tracte professional des del primer moment”. A més, ha afegit que “la gran pressió rebuda per part de la graderia i dels mitjans de comunicació ha estat el desencadenant per a prendre una difícil decisió”.

Frank deixa el Castelló en la jordana 15a del campionat de Tercera Divisió, en 5a posició al tauler, a dos punts de posicions de promoció d’ascens, amb totes les opcions obertes per aconseguir l’objectiu fixat pel president, Vicente Montesinos, d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió B aquesta temporada.

Les expectatives generades a principi de temporada comencen a diluir-se amb molta velocitat, com el sucre a l’aigua calenta.

Les 10000 goles a les quals han convocat massivament per a omplir Castàlia reivindiquen allò que se’ls havia promés, l’esperança certa i clara que el CD Castelló tornarà a estar al capdavant dels taulers de classificació i en categories més consonants amb la grandesa de la seua afició.

Últimas noticias

Contenido relacionado