sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fundació Levante U.D. Cent Anys tomba l’oferta de López

La Fundació del Levante UD Cent Anys va decidir ahir no vendre José Luis López les 6.000 accions per les quals pagava 400.000 euros (a 67,8 euros l’acció). El patronat ni tan sols va arribar a votar l’última proposta de l’expresident del Levante UD, que consistia en la compra de les accions per mitjà de la fundació José Luis López per a després donar-les al Frog i la Delegació de Penyes (3.000 per a cadascuna). Els patrons no van votar eixa oferta perquè, segons va explicar el pressent de la Fundació, José Manuel Va serrtes, no s’havia presentat en el termini establit per a entrar en l’ordre del dia.

López va fer arribar a Va serrtes la seua proposta per escrit „en un sobre„ el dilluns, però havia d’haver-ho fet tres dies hàbils abans del patronat. López defén que va enviar per correu electrònic el text el divendres 9 de desembre, però Va serrtse’n va assenyalar que ho tenia en la safata de «correu no desitjat» i no ho va veure fins a ahir, fora del termini. A més, alguns patrons van ressaltar que López havia d’haver enviat el correu a la seu de la Fundació i no al professional de Va serrtes.

Amb tot açò, el patronat es va disposar a debatre sobre la primera oferta de López, la del 27 de novembre. Davant ella, Va serrtse’n va assenyalar que el patronat havia d’aprovar la proposta amb el vot de dos terços dels patrons i després, a més, es necessitaria l’aprovació del Protectorat de Fundacions. Això impediria que López poguera disposar de les accions dilluns que ve en la junta d’accionistes, condició indispensable per a la compra. Així doncs, López va retirar la proposta.

Últimas noticias

Contenido relacionado