jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ens gastem més de 70 euros de loteria en la grossa

Segons la consignació de dècims per regió, cada habitant de la Comunitat juga 70,25 euros, una xifra quasi similar als 70,60 euros de l’any passat, segons les dades de Loteries i Apostes de l’Estat.

En xifres globals, a la Comunitat hi ha consignats 349 milions en dècims (consignar no vol dir vendre, doncs és loteria assignada a les diferents administracions però no té perquè haver sigut comprada tota), alguna cosa per sota dels 353 milions de l’any passat. Aquesta dada és el que fa de la regió la quarta d’Espanya amb més loteria a la venda, només per darrere de Madrid, Catalunya i Andalusia, on hi ha consignats 493, 438 i 387 milions en dècims, respectivament.

En proporció, per quantitat d’habitants, València cabdal és el municipi de la regió que més vegades ha visitat el Gros, fins a en una dotzena d’ocasions. Per alguna cosa fins a última hora de la vesprada d’ahir podien veure’s nodrides cues en les administracions més clàssiques del centre de la ciutat. Però hi ha un municipi talismà: Manises, amb quatre cites amb el primer premi, amb administracions tan consagrades en açò de la fortuna com la número tres.

Últimas noticias

Contenido relacionado