domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat demana “precaució extrema” davant l’onada de fred

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat a tots els ciutadans a extremar les precaucions mentre persistisca l’ona de fred que afecta a tota la Comunitat Valenciana, on s’ha activat l’alerta roja i taronja per fortes nevades.

Així ho ha indicat el cap del Consell en la seua visita al Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Generalitat a L’Eliana, on s’ha reunit amb el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, per a conèixer detalladament l’evolució del temporal.

Puig ha lloat la labor realitzada en els diferents operatius engegats i ha assegurat que, atès que es tracta d’una emergència “prevista”, el treball per a buidar les vies i atendre a les persones afectades pel temporal s’està realitzant “amb normalitat” i “tenint en compte que hi ha zones on és més normal que neu”.

“En l’àmbit de la xarxa viària depenent de la Generalitat i de les diputacions s’està actuant durament per a accedir ràpidament als punts més conflictius”, ha explicat el President, que ha dit estar “a disposició” de l’Estat per a ajudar en les labors que siguen necessàries. “Estem absolutament pendents i treballant perquè els incidents siguen mínims”, ha subratllat.

Està previst que el temporal s’allargue fins al cap de setmana i, tal com ha indicat Puig, aquest divendres serà “molt complicat”. “Nosaltres el que demanem és que es prenguen les màximes precaucions, que no es viatge si no és molt urgent i que s’atenga a la consideració de les autoritats locals”, ha conclòs.

Últimas noticias

Contenido relacionado