domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat connectarà la Vall d’Uixó i Fondeguilla per un itinerari per als vianants

Obres Públiques, connectarà les poblacions de La Vall d'Uixó i Fondeguilla mitjançant un itinerari per als vianants, les obres començaran aquest estiu.

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha anunciat després d’una reunió amb l’alcaldessa de La Vall d’Uixó, Tania Baños, i a l’alcalde de Fondeguilla, Salvador Ventura, que la Generalitat connectarà les dues poblacions mitjançant un itinerari per als vianants.
En el transcurs de la reunió, Salvador, que ha estat acompanyada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha informat als alcaldes sobre la marxa de la redacció del projecte i els ha avançat que la previsió és “començar les obres abans de l’estiu de 2018, una vegada comptem amb totes les autoritzacions pertinents”.
Segons ha explicat la consellera, l’actuació que es realitzarà, consistirà en un passeig “adossat a la carretera que evite que els vianants vagen per la calçada o pel llit del barranc, una pràctica molt habitual entre les dues poblacions a causa de la seua proximitat”.
Salvador ha recordat que la Conselleria ja ha executat les obres del passeig en els extrems més pròxims a les poblacions i “ara falta realitzar el tram més complex en discórrer molt pròxim al barranc”. A més, ha afirmat, que “una vegada estiga redactat el preceptiu projecte, se sol·licitarà l’autorització corresponent a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, en afectar el domini públic hidràulic”.
Aquesta actuació ha sigut qualificada per la consellera de “prioritària” perquè forma part de les polítiques impulsades per l’actual govern valencià per a potenciar la mobilitat sostenible i la seguretat vial.

Últimas noticias

Contenido relacionado